Skrivekurser – bliv bedre til at skrive – skrivekursus online

Kurser, skrivekursus online, oplæg samt workshops er skabt på baggrund af vores erfaringer, læring samt inklusion.

Workshops og skrivekurser. Du finder et bredt udvalg af kurser i skriftlig kommunikation, der allesammen har  formål at styrke dine skriftlige færdigheder. Jeg bliver tit spurgt om jeg ikke lige kan give gode tips til hvordan man vil gribe skrivningen an.

skrive-kursus

Det er også muligt at oprette særlige skrivekurser målrettet kursister med skrivekurser for ledige. Du kan også se online kurser og få adgang.

Vi har et fag, der hedder Skrivekursus, hvor studerende, der gerne vil forsøge sig med at skrive, kan følge kurser.

Man får inspiration af selv at tage på skrivekurser. Vi har nye kurser hver måned, kontakt os for kursusprogram, eller vi kan skræddersy dit eget program. Det er en oplagt måde at få afprøvet et kursus og møde andre, der skriver.

Der er andre ting man kan få ud af den slags kurser – f.eks. hvis du vil vide det sidste nye. Medarbejderne i jeres virksomhed kan tilmelde sig alle kurser med stor rabat.

Du kan også tage ugekurser i at skrive – der er er også gode råd at hente om projektledelse og vejledning.

Målrettede og skræddersyede kurser.

Uanset om du er nybegynder eller allerede har været på andre kurser. Som bruger af jeres dejlige kursustilbud igennem mange år, de er simpelthen de bedste kurser jeg nogensinde har deltaget i.

Vi afholder alle vores skrivekurser i København og hovedstadsområdet. Hvis du har penge til det tage til udlandet, hvor der også er mange gode kurser og skoler.

Du kan tage på kurser i næsten alle større byer i Danmark. Værktøjerne på kurset understøtter arbejdet med alle jeres tekster. Artikler, salgstekster, e-mails, , præsentationer, fagbøger, tekster til nettet mv. Læs mere

Skrivekurser kan handle om andet. Du får gennem hele kurset målrettet feedback og gode råd fra underviseren til dine tekster og din skrivestil.skrive-kursus-online

Vi har både kurser for dig, der ønsker at skrive til en bestemt målgruppe, om et bestemt emne eller til dig. Du kan stadig nå at få en kursusplads. Vil du gerne kunne skrive gode tekster?

E-kurset giver dig tips til, hvordan du får størst muligt udbytte.
Underviserne på vores skrivekurser er alle forfattere med egne bøger bag sig. Lær at skrive på vores skrivekurser i, hvor alle skribenter er velkomne – begyndere som øvede. Klik her

Du kan finde kurser på forskellige niveauer, målrettet forskellige jobfunktioner. Skrivekurser for alle, der beskæftiger sig med formidling.

Gode tekster fører til konkret handling hos dine kunder, kolleger, læsere og brugere. Har du har yderligere spørgsmål til afholdelse af skrivekurser?. Der tillægges transportudgifter ved kurser udenfor hovedstadsregionen.

Tilbyder online kurser – både i skrivning generelt og med særlige emneområder.