Kursus i at forfatte tekster på dansk.

Jobbet som tekstforfatter er alsidigt.

Som tekstforfatter forfatter du tekster til hjemmesider, annoncer, brochurer, salgsmateriale, pressemeddelelser. Enhver opgave kan udvide tekstforfatter kompetencer ved at tilknytte grafikere, fotografer, trykkeri til markedsføring, som på hvert deres felt er stærke kapaciteter.

Tekstforfatter, har et tæt samarbejde med marketingfolk som sørger for at du bliver lært grundigt op i at skrive tekster der bl.a. skal bruges til blogindlæg, Facebook-opslag og hjemmesidetekster.

kursus-i-tekstforfatter
Rigtig mange virksomheder har ansat en tekstforfatter til at udfærdige produkt- eller kategoritekster, men der findes også såkaldte kommunikations- eller tekstbureauer, der arbejder med tekstforfatning.

Tekstforfatter – det er værdig for en person med en videregående uddannelse i sagen.

back-to-scool

Kan du lide reklamer, altså at tekstforfatte.  Hvis du gerne vil være tekst forfatter er det så nødvendigt at vide noget om at skrive, og markting og salg.

Der kan være mage grunde til at folk tager en uddannelse som tekst-forfatter så du kan tage dig af teksterne. Det kan være, du har svært ved at læse, stave eller bare formulere et budskab ordentligt – du er nok en dygtig frisør, butiksejer eller håndværker, men at uddanne dig til at skrive teksterne, så han kan koncentrere sig om dét, han er god til.